ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

""

Buscador

AssociatsAgenda

loader
Avís Legal

• En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, L'Associació Catalana d'oceanògrafes i Oceanògrafs (ACOIO) informa que les dades de caràcter personal proporcionades pels usuaris del lloc web a través del correu electrònic, formularis d'informació o subscripció, o els processos de contractació quedaran incorporades a un fitxer per al tractament automatitzat, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres productes.
• La informació que rep ACOIO dels diferents serveis és tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i incorporada a una base de dades.
• Els usuaris, mitjançant el marcatge de la casella, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part d’ ACOIO per poder gestionar la facturació i gestió de l'enviament, així com per poder fer arribar comunicacions electròniques relatives a la promoció dels serveis o productes oferts a través de la seva pàgina web i / o de terceres que tinguin acords comercials amb ACOIO.
• ACOIO guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. ACOIO complirà amb aquesta obligació de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable.
• En els termes establerts en la Llei de Protecció de Dades de caràcter personal, els membres i/o usuaris de ACOIO poden exercitar en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a ACOIO, Av Diagonal, 645 - Facultat de Biologia - Universitat de Barcelona - 08028 Barcelona.

Share/Save/Bookmark