ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

"Put it before them briefly so they will read it, clearly so they will appreciate it, picturesquely so they will remember it and, above all, accurately so they will be guided by its light."
Joseph Pulitzer

Buscador

AssociatsAgenda

loader
Informació Cursos PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dilluns, 7 de febrer de 2011 20:23

Aquí trobareu tota la informació referent als cursos que organitzem des de l'Associació.

Condicions:

1) S’atorgaran les places per rigorós ordre ’inscripció.

2) Cancel·lació del curs: L’Associació Catalana d’Oceanògrafes i Oceanògrafs es reserva el dret de cancel·lació del curs en el cas de no assolir el número mínim d’alumnes. La cancel·lació es reflexarà a l’apartat de “Cursos” i “Notícies” de la web d’ACOIO, i es contactarà amb les persones afectades. En aquest cas, es reemborsarà l’import de la matrícula íntegrament

3) En el cas que un alumne/a matriculat a un curs desitgi donar-se de baixa, haurà de comunicar-ho per escrit a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Les sol·licituds de cancel·lació rebudes fins a 3 dies hàbils abans de l’inici del curs seran susceptibles de recuperar el 60% de l’import. En el cas de sol·licituds de cancel·lació fora d’aquest termini, no estan subjectes a cap tipus de devolució de la matrícula abonada.

4) L’obtenció del diploma del curs estarà subjecte a una assistència al curs de com a mínim un 90%.

5) Per a beneficiar-se dels descomptes de soci/a, primer cal associar-se enviant la butlleta de soci/a a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la juntament amb el resguard bancari , i un cop formalitzada l’acceptació, s’aplicaran els descomptes en els cursos i beneficis de l’associació.

Share/Save/Bookmark
Darrera actualització de dimarts, 7 de febrer de 2012 18:56