ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

"The one man who should never attempt an explanation on poetry is its author. If the poem can be improved by its authors explanations, it never should have been published."
Archibald MacLeish

Buscador

AssociatsAgenda

loader

Notícies

II Curs d'Iniciació a R per a oceanògrafs Imprimeix Correu electrònic
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 
Notícies - Notícies
dilluns, 14 de gener de 2013 10:25

El programa R serveix com a programa estadístic així com a llenguatge de programació. El curs es farà del 21 de febrer al 15 de març, en sessions de 3 hores els dijous i divendres en horari de 17:30h a 20:30h. El curs ofereix 25 places, i es realitzarà amb un mínim de 15 assistents.


El preu és de 125 € per als socis i sòcies d’ACOIO, i 150 € per als no socis.
Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran quan s'omplin les places, així que si esteu interessats en el curs és millor apuntar-se el més ràpid possible.

El professor serà el Dr. Francesc Carmona, professor del Departament d'Estadística de la Facultat de Biologia a la Universitat de Barcelona. El Dr. Carmona té àmplia experiència en la docència, i específicament en la docència del programa R per a diferents col•lectius tal i com podeu veure al programa docent del curs bàsic que sol impartir: http://www.ub.edu/stat/docencia/EADB/Curso%20basico%20de%20R.htm

Si esteu interessats en inscriure's, descarregueu-vos el full d'inscripció d'aquí.

Share/Save/Bookmark