ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

"The paradoxes of today are the prejudices of tomorrow, since the most benighted and the most deplorable prejudices have had their moment of novelty when fashion lent them its fragile grace."
Marcel Proust

Buscador

AssociatsAgenda

loader

Notícies

Vigo es presenta candidata al Campus d’Excel·lència Internacional amb el Campus do Mar. Imprimeix Correu electrònic
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 
Notícies - Notícies
dimecres, 19 de maig de 2010 08:50

 

El projecte, partint del mar com a element singular de Galícia, pretén aglutinar interessos docents, econòmics i socials, per tal de generar un ecosistema del coneixement en l’àmbit marí.
Es tracta d’una acció conjunta del Sistema Universitari de Galícia (Universitat de Vigo, U. Santiago de Compostela i U. A Coruña) i el CSIC, amb la participació activa dels restants agents del sistema de Ciència i Tecnologia de Galícia amb implicació en l’àmbit marí.

A més de rebre el suport de diverses institucions, ahir dimecres 5 de maig, va signar el conveni de suport per part de l’AOG (Asociación de Oceanógrafos de Galícia), la més gran d’Espanya en quant a oceanògrafs.

La candidatura del Campus do Mar té com a objectiu aglutinar a tota la societat gallega entorn al seu potencial docent i investigador en l’àmbit marí, amb la idea de crear vincles estrets amb universitats del nord de Portugal, i amb una intenció clara de projectar-se de forma particular a Amèrica Llatina i Àfrica.

Les 3 grans àrees de treball són:
-    Excel·lència investigadora i transferència.
-    Excel·lència docent i internacionalització.
-    Millora de la qualitat de vida al campus.

Per a més info: http://www.campusdomar.es

 

Share/Save/Bookmark