ACOIO

ACOIO

logo rm4

Sabies que...

"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught."
Oscar Wilde

Buscador

AssociatsAgenda

loader

Notícies

Més activitats d'ACOIO: Diada dels Socis i Sòcies i Assamblea General a Torredembarra, i presentació a la UB Imprimeix Correu electrònic
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 
Notícies - Notícies
diumenge, 15 de maig de 2011 11:26

En breu tenim moviment d'activitats a l’associació: El dia 22 de maig tenim la Diada dels Socis i Sòcies a Torredembarrra i a més Assemblea General d'ACOIO; i de cara al dia 24 de maig, tenim la presentació d'ACOIO a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.


22 de maig, Diada dels Socis i Sòcies: Hem quedat a les 10h a l’estació de tren de Torredembarra per als qui vinguin pel seu compte, i els què sortiu de Barcelona, es quedarà a l’estació de tren per marxar tots junts i agafar bitllet col·lectiu de grup per a què surti més barat.

A Torredembarra ens farà una visita guiada als Muntanyans un membre del Gepec, i en acabar podrem fer snorkel a la zona. Dinarem plegats i a la tarda a les 16h tindrà lloc l’Assemblea General d’ACOIO, a la qual només poden accedir els socis i sòcies.

24 de maig, Presentació d’ACOIO a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona a les 18h a càrrec d’Aurora Requena, vicepresidenta d’ACOIO. Oberta a tothom interessat en conèixer l’associació.

Encara no us ho heu apuntat a l’agenda??? A què espereu doncs?

Share/Save/Bookmark